Zet een pan met dikke bodem op het vuur. Spray een paar keer in de pan zodat er een dun laagje olie in zit.
Fruit de ui en knoflook op een zacht vuur tot glazig
Voeg de kipfilet toe en bak even kort aan. Voeg de specerijen toe en bak ook kort mee.
Blus af met de bouillon en laat het geheel een uurtje sudderen op een laag vuur. Zorg ervoor dat het niet droogkookt.
Haal de gare kip uit de pan en trek uit elkaar met 2 vorken.
Doe de kip terug in de pan samen met de roomkaas en geraspte kaas. De vulling is klaar zodra de kazen zijn gesmolten
Voor de taquitos
Verwarm de oven voor op 220C
Verwarm de mais soft taco's volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe er een paar tegelijk, want ze drogen uit en barsten als je te lang wacht.
Neem 1 a 2 eetlepels van de vulling en verdeel over de taco. Rol op en leg met de naad naar beneden in een ovenschaal. Herhaal tot de taco's op zijn
Bespray de taquitos met de olie en zet zo snel mogelijk in de oven. Bak ze in 20 minuten goudgeel en krokant