Rasp de zoete aardappel en de wortel met de keukenmachine, gebruik een grove rasp.
Doe de geraspte groente in een grote kom en voeg de ui en knoflook toe. Hak de steeltjes van de koriander en voeg ook deze toe.
Rasp de gember met een fijne rasp boven de kom.
Voeg ten slotte de curry pasta, het meel of de bloem en het sap van een limoen erbij. Breng op smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar met 50ml water.
Doe een beetje olie in de koekenpan en laat warm worden op een middelhoog vuur.
Maak van het bhaji mengse de burgers. Doe dit lekker losjes en slordig, dan kunnen loshangende stukjes lekker knapperig worden.
Bak in 16 minuten goudbruin en krokant. Keer ze regelmatig.
Doe ondertussen de koriander en yoghurt in de keukenmachine en draai tot een mooi fris groen sausje
Maak de burgers door een pappadum in tweeën te breken. De ene helft te beleggen met de sla en vervolgens de koriander-yoghurt. Daar bovenop de burgers en daarop een klodder mango chutney. Dek af met de andere helft van de pappadum.