Week de gelatine in koud water
Zet een pan op het vuur met de suiker en de room en breng zachtjes aan de kook
Draai het vuur laag. Snij 2 Ć 3 dunne plakken van de gember en doe deze bij de warme room
Doe de gelatine bij de warme room en laat oplossen
Pureer ondertussen de frambozen in een foodprocessor. Houd enkele frambozen achter voor de garnering.
Zeef de frambozenpuree boven een bak. Ik gebruik altijd een grote maatbeker. Schenkt makkelijk in de vormpjes
Voeg 200 ml melk toe aan de frambozenpuree (moet samen ongeveer 300 ml vocht opleveren).
Voeg de warme room toe aan de frambozenpuree en roer door elkaar
Vul je vormpjes, dek af met vershoudfolie en zet deze minimaal 6 uur in de koelkast
Haal de panna cotta uit de koeling en stort op bordjes. Snij hiervoor eventueel de randen los en zet de vorm even in een bakje met warm water. Garneer met de overgebleven frambozen