Ga terug

Quinoa salade met appel, cranberry en geitenkaas

Frisse en vullende lunch salade
Bereidingstijd30 minuten
Gang: lunch
Porties: 3
calorieën: 617kcal

Ingrediënten

Voor de salade

  • 180 gram Quinoa
  • 100 gram Babyspinazie
  • 150 gram Geitenkaas naar keuze
  • 150 gram Bietjes Julienne
  • 45 gram Cranberries
  • 30 gram Pistachenoten gepeld
  • 3 Appels
  • 3 eetlepel Olijfolie extra vierge
  • 1 Citroen eventueel citroensap

Instructies

Voorbereiding

  • Kook de Quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen
  • Verdeel de quinoa over de bakken. Voeg de spinazie en bietjes en cranberries toe verdeeld over de bakken
  • Snij de geitenkaas in kleine blokjes
  • Doe de gepelde pistachenoten en de geitenkaas in de vakjes
  • Roer de olijfolie en door met het sap van 1 citroen en verdeel over de dressingbakjes

Last minute (de ochtend dat je de salade wil meenemen)

  • Snij de appel in stukjes en doe in de laatste 2 vakjes. Besprekel met een beetje citroensap tegen het verkleuren